Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Арман Бабикян от Изправи се, мутри вън коментира подслушванията

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Арман Бабикян от Изправи се, мутри вън коментира подслушванията
Коментари Харесай

Бабикян: Подслушвали са мен, Хаджигенов и опозицията, а защо не са подслушвали властта

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Арман Бабикян от " Изправи се, мутри вън " разяснява подслушванията в студиото на БТВ " Тази заран ":

" Подслушвали ли са ви? ", попитаха го водещите.

" Мога да кажа " да ", мога да кажа и " не " и няма кой да го потвърди. Това може да направи единствено страната. Всъщност 82-ма са били подслушваните. Вчера юрист Хаджигенов го изясни. 32-ма бяха оповестени преди изборите. Ако към тях добавите и хората, които са слушани по време на митингите, събирате ги, удостоверение не можем да търсим. Да, има подслушване. 

Въпросът е дали ще получим действителните отговори. Имам подозрение какъв брой действителни обстоятелства ще получим. Три разнообразни служби са били проведени за това подслушване. 

Мога да ви дам два телефона на хора, които са подслушвани. 

Единият е моят телефон, другият на юрист Хаджигенов. В една правова страна ангажираните с този развой би трябвало да вадят доказателства. На тези места работят и съзнателни хора. Те получават номера - те може да са зарзаватчии, политици и така нататък Защо не са подслушвани политици от ръководещите, а единствено от опозицията, обаче?! Отговорът е, че " тежки нарушители " подслушвали. 

Има 25 индивида от Българска социалистическа партия, даже да приемем, че всички от опозицията сме някакви нарушители, които желаеме да навредим на страната, по какъв начин не подслушаха един от властта, нали в техните ръце е България. Ние единствено протестирахме, по какъв начин може да навредим на страната? " - попита риторично гостът в студиото.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР